Προφίλ

Ποιοι είμαστε

Η Mototek είναι συνώνυμη με τη μοτοσυκλέτα εδώ και πάνω από 30 χρόνια. Με έδρα τη Θεσσαλονίκη αλλά συνεργάτες και πελάτες σε όλο τον κόσμο δημιουργήσαμε μία εταιρεία που έχει αποκλειστικό στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών σας.

Εισάγουμε και εμπορευόμαστε  γνήσια και επώνυμα aftermarket ανταλλακτικά από τα μεγαλύτερα εργοστάσια, τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση πιστοποιώντας το άριστο επίπεδο κατασκευής τους, ενώ παράλληλα είμαστε επίσημος αντιπρόσωπος της HONDA, SUZUKI, KTM και SYM, σε ανταλλακτικά, αναλώσιμα και κάθε είδους αξεσουάρ.

Η εξειδίκευσή στο χώρο των μοτοσυκλετών, μας οδήγησε στη δημιουργία εγκαταστάσεων στις οποίες μπορούμε να κάνουμε τοποθέτηση ανταλλακτικών, επιδιόρθωση βλαβών αλλά και ολοκληρωμένο service για να συνεχίσετε να χαίρεστε την αγαπημένη σας μοτοσυκλέτα.

Ακούγοντας τις ανάγκες της αγοράς δημιουργήσαμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα δίνοντας τη δυνατότητα να αποκτήσετε τα προϊόντα που χρειάζεστε με ασφάλεια και ταχύτητα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον περιήγησης.

Τα φίλτρα που δημιουργήσαμε εξασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση πως το προϊόν που επιλέξατε ταιριάζει γάντι στη μοτοσυκλέτα σας.

Η Mototek εξελίσσεται διαρκώς, όπως ακριβώς και οι μοτοσυκλέτες μας, αλλά έχει πάντα στο επίκεντρο τον αναβάτη και τις ανάγκες του, προσφέροντας αξιόπιστες υπηρεσίες και προϊόντα, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης που με το πέρασμα του χρόνου γίνονται ακόμα πιο ισχυρές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

Εμπειρία

Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό στον κλάδο της εμπορίας ανταλλακτικών εγγυάται την σωστή επιλογή για κάθε περίπτωση.

Εμπιστοσύνη

Αναπτύσσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είμαστε πάντα κοντά τους προσφέροντας άριστης ποιότητας προϊόντα και γρήγορη εξυπηρέτηση σε όλη την Ελλάδα.

Εγκατάσταση

Παρέχουμε την δυνατότητα τοποθέτησης ανταλλακτικών, επιδιόρθωσης βλαβών αλλά και ολοκληρωμένου service, μέσω του συνεργείου που διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας.
0
+
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0
+
Χρόνια εμπειρίας
0
-ώρη
Υποστήριξη
0
/5
Θετικές Κριτικές

Οι παραγγελίες που θα γίνουν 5-27/8, ενδέχεται να παραδοθούν
με μικρή καθυστέρηση λόγω αδειών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση